Arctic Chat : Arctic Cat Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-7 of 9 Results
  1. Arctic Cat Snowmobiles
    Hello I’m pretty new to this so I apologize if this question has already been asked. I just bought a 2007 arctic cat m1000 but unfortunately the last owner hit a tree and broke the left control arms. I was looking at getting some new ones but there is a kit for both sides lower and upper with...
  2. 4 Strokes
    I have a 2009 TZ1. When I push the button for reverse, the wrench icon lights up, and the display reads “CCU”. It had the recall unit replaced just about 300 miles ago. Any suggestions?
  3. CrossFire/CF/CFR 06-11
    I just bought a 2009 Crossfire 1000 that has electronic reverse. When I put it in reverse and slowly accelerate there is a clunk sound. When I go back to forward it does the same thing. It only does this once and goes forward and backward just fine. Is this sound normal?
  4. General ATV Discussion
    Trouble starting often. Sometimes starts and then sound "bogged down" and won't drive without stalling out. "EFI" flashes on display when it doesn't start most of the time. Increasing in frequency. When it does start without the error, it seems to run just fine, so it is intermittent. I'm...
  5. F Series Twin Spar Chassis 07-20
    today while riding i hit the break and the motor stalled so i did it again the then the primary clutch got stuck looks like one roller is feed in the a and now the weight is stuck. so as far as i now you cannot replace the rollers but i have a buddy with a new style 2009 crossfire 800 clutch and...
  6. Utility ATV repair, maintenance, troubleshooting
    I have a 2009 1000 cc H2 Arctic cat purchased from Steel Horse in Lufkin TX. Ever since I had the machine I have had charging and starting issues. Recently I installed two low voltage 12v flood lights and having more problems. After riding the fourwheeler with headlights and floodlights on...
  7. Utility ATV repair, maintenance, troubleshooting
    i barried my 2009 mud pro up to the racks in water and it stalled (it was like there was no throttle response and the bike stalled after a few chugs!) and sucked in water through the exhaust. the bike will turn over but it's like it's not getting any fuel. i've changed the spark plug, changed...
1-7 of 9 Results
Top