zr 800 issues - ArcticChat.com - Arctic Cat Forum
ArcticChat.com Site Info and News The place to find news and special information related to ArcticChat.com. Site announcements are posted here.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-03-2017, 04:09 PM Thread Starter
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Feb 2010
Location: Midwestern Ontario
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 2016 6000 Cat
ATV: 2007 700 Arctic Cat Diesel
2009 Mileage: 1000
zr 800 issues

I did an engine rebuild - sled runs great until I get up to about 6,000rpm then it just dies much like its out of gas but without warning. it had water in the tank with a bit of ice in the carbs, but warmed it up, gas line antifreeze, got a rag into tank for the remainder of the water. nothing helps - getting frustrated. any suggestions as to what else it could be. TIA
richawk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum > Site Information > ArcticChat.com Site Info and News

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ArcticChat.com - Arctic Cat Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 M7 issues, need some help? ArcticM7_153 M Series/Mtn. 3 11-27-2016 07:18 PM
01 500 Auto transmission issues EricG1793 Utility Performance / Technical info 2 11-06-2016 08:57 AM
500 automatic issues blount.glenn Arcticchat.com Site Help and Support 0 05-25-2016 02:09 PM
1992 Arctic cat wildcat mountaincat 700 efi running issues ss_1777 Vintage 1992 older 14 02-21-2016 04:55 AM
Any 2012 models have more issues then others? browning3812 Procross 2012-? 6 12-09-2015 09:11 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome