F600 servo - ArcticChat.com - Arctic Cat Forum
Arcticchat.com Site Help and Support This section is for Forum / Account issues only. No Arctic Cat discussions.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 02-17-2019, 08:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 2015 SNOPRO F600, 2010 SNOPROF600, 2015
F600 servo

I have a 2010 f600, 3years not woring. Just did anoter test and found servo motor not turning and causing to bog and not rev up. Bench tested servo and found it turns and ohms out fine when it it turned. I have had the main computer changed, just wondering if anybody has more ideas.
jimbosma is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum > New User & Site Help Area > Arcticchat.com Site Help and Support

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ArcticChat.com - Arctic Cat Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
05 Saber 700 servo or power valve help please 02pantherman XFR/Firecat/Sabercat 1 01-25-2017 08:17 PM
2008 m1000 servo problems cskibs M Series/Mtn. 7 01-05-2017 02:03 PM
'03 F5 servo motor / power valve problem fastcat800 XFR/Firecat/Sabercat 0 12-22-2016 10:47 AM
2002 ZR 600 CC Servo Motor/ECU issue ssand746 Z/ZL/ZR/ZRT/Tcat/EXT/jag/cougar 4 02-05-2016 06:05 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome