Reply
Old 04-03-2010, 08:00 PM   #1
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Location: St. Paul, MN
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 07MXZRS 600 Ski-doo, 1989 Cougar
10-11 Mileage:
09-10 Mileage: 3000
08-09 Mileage: 2500
07-08 Mileage: 2000
06-07 Mileage: 2000
ATV: sportsman
So I finally got the sled runnging but had no lights. I replaced the head w/ a new H4 and the tail w/ a 1157. The tail lights work but no brake light, I tried 2 new bulbs and cleaned w/ electric cleaner. are these the correct bulbs? I could not find the bulb number on Arctic Cat Parts Nation but matched it up w/ the bulb that was in already. The shroud surrounding the casing is melted above the bulb. Another problem is the headlights, I replaced the bulb making sure not to touch the lens. They worked on high and low. Then I went to get the wife to see if tails/brake were working. After restarting only highs work. Could it be the voltage regulator or what is the culprit.



Thanks jt
chasingcougars is offline   Reply With Quote
Remove Ads
Old 04-12-2010, 11:04 AM   #2
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Location: St. Paul, MN
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 07MXZRS 600 Ski-doo, 1989 Cougar
10-11 Mileage:
09-10 Mileage: 3000
08-09 Mileage: 2500
07-08 Mileage: 2000
06-07 Mileage: 2000
ATV: sportsman
So I added a new voltage regulator and now I get no spark again. I then tried the old VR and still no spark. Tried jumping and no spark. Back to the drawing board. I am getting ready to make it a FIRE cat. jk
chasingcougars is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2010, 12:32 PM   #3
Senior Member
 
jaegze's Avatar
 
Senior Member
Join Date: Mar 2010
Location: Wausau, WI
Thanks: 7
Thanked 6 Times in 6 Posts
Sled: 1974 Tgire 400
Check your voltages before and after the VR with the different ones you have sounds like you may be missing a ground somewhere more than anything. I would check to make sure all your grounds are clean, tightened and making good connections.
__________________
1974 El Tigre 400 - New Vintage Racer

1993 Mach 1 583 bored .060, sc10 II skid.

1978 and 76 Jag 3000 FA - both sold 1980 Jag 340fc electric start (parts sled) $50.00
jaegze is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2010, 10:50 PM   #4
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Location: St. Paul, MN
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 07MXZRS 600 Ski-doo, 1989 Cougar
10-11 Mileage:
09-10 Mileage: 3000
08-09 Mileage: 2500
07-08 Mileage: 2000
06-07 Mileage: 2000
ATV: sportsman
Tonight I ran grounds from the voltage regulator, coil and cdi and again no spark. I am having a friend come over this weekend with a voltmeter to check the coil, and voltage regulator. We may also pull the stator.
chasingcougars is offline   Reply With Quote
Old 04-22-2010, 09:23 AM   #5
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Mar 2010
Location: St. Paul, MN
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: 07MXZRS 600 Ski-doo, 1989 Cougar
10-11 Mileage:
09-10 Mileage: 3000
08-09 Mileage: 2500
07-08 Mileage: 2000
06-07 Mileage: 2000
ATV: sportsman
Coil was bad. Replaced and now have lighting! Thanks for the help.
chasingcougars is offline   Reply With Quote
Reply

Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum » Snowmobiles » Arctic Cat Snowmobiles » Vintage 1992 older


Search tags for this page
1974 arctic cat bulbs
,
1974 arctic cat panther brake lights not working
,

1980 arctic cat pantera light bulb

,
1980 atric cat pantera headlight bulb
,
1989 arctic art cougar lighting
,
arctic art head light
,

arctic cat cougar headlight swap

,
ski-doo tail light bulb 1157
,

tail light bulb for 1993 artic cat jag

,
what tail light bulb for a 1986 arctic cat pantera
Click on a term to search our sites for related topics.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.