2002 artic cat ZL 800 EFI SS (black) stator question - ArcticChat.com - Arctic Cat Forum

General Snowmobile Discussion Anything snowmobile related. Arctic Cat or not.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 01-06-2017, 09:38 AM Thread Starter
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Jan 2017
Location: wi
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sled: artic cat zl 800 efi ss
07-08 Mileage: 3200
2002 artic cat ZL 800 EFI SS (black) stator question

so my sled is not starting. i went and tested the ignition coil and the results of that came back fine. start to do some tests on the magneto or stator and i am confusing myself more and more. the lighting coil plug i pulled apart and tested what is ground to an engine bolt and it gave me a number of 436.8 ohms. i reversed the test wires around and i got a number of 520.3 ohms. i tested the other two wires and i got a .6 ohms off of that. something about the lighting coil seems very strange. i want to say its a bad stator but i need some help to confirm this one please. thank you for your input!
shadow54902 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum > Snowmobiles > General Snowmobile Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ArcticChat.com - Arctic Cat Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2002 artic cat ZL 800 EFI SS (black) stator question shadow54902 Z/ZL/ZR/ZRT/Tcat/EXT/jag/cougar 4 01-20-2017 01:46 AM
2002 artic cat 400 4x4 hung in low Ryals316 General ATV Discussion 1 11-30-2016 06:19 PM
2002 Artic cat clutch rebuild question mainejohn Sled Mods & Tech-Tips 6 02-24-2016 06:54 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome