2006 clutch problem - ArcticChat.com - Arctic Cat Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 07-14-2011, 12:01 PM Thread Starter
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Jul 2011
Location: ohio
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
2006 clutch problem

i replaced my clutch and a clutch cable. after attaching the cable at the motor i noticed there is not tension on the clutch arm. it just moves either way but doesnt spring back like most other clutches ive encountered. could i have broke or not reassembled correctly? any pointers would be great. thanks!
matthorvat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 07-14-2011, 12:01 PM Thread Starter
Junior Member
 
Junior Member
Join Date: Jul 2011
Location: ohio
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
it is a dvx 400 by the way.
matthorvat is offline  
Reply

  Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum > ATV's > General ATV Discussion > DVX/LTZ400/KFX400

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ArcticChat.com - Arctic Cat Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2006 500 ATV 4WD problem whtmule General ATV Discussion 3 04-06-2011 05:46 PM
2006 ecu problem asham1 F Chassis 2007- ?? 0 02-21-2011 04:39 PM
2006 M7 problem? leadfoot33 M Series/Mtn. 18 01-17-2011 09:22 PM
2006 400 FIS Auto 4 wd problem paravenj General ATV Discussion 3 02-09-2010 11:56 AM
Big problem with my 2006 500 Catzr600 General ATV Discussion 21 03-11-2009 08:36 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome