Laptop Diagnostic Tool - ArcticChat.com - Arctic Cat Forum

4 Strokes Z1 Turbo / Z1 / T660

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-17-2012, 02:01 AM Thread Starter
Senior Member
 
Jamm's Avatar
 
Senior Member
Join Date: Oct 2008
Location: Norway
Posts: 170
Thanks: 5
Thanked 7 Times in 6 Posts
Sled: `13 F1100 Turbo RR, '09 TZ1 Turbo LXR LE
10-11 Mileage:
09-10 Mileage: 700 km
08-09 Mileage: 1500 km.
07-08 Mileage: 400 km
Laptop Diagnostic Tool

I do not know where to put this question, but hope that 4 strokes forum is ok.

I have this Arctic Cat Laptop Diagnostic Tool, pn. 0744-060. Version 4.0.0.0 dated 2009/3/5 Sled is a 2009 TZ1 Turbo.

The problem is the "Vehicle Speed" item. The vehicle speed is completely off, while cruising at 60 mph the diagnostic graph shows above 155 mph. All other items are ok. Neither Non-SI nor SI settings makes any change.

The hidden flaw never stays hidden for long
Jamm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Lower Navigation
Go Back   ArcticChat.com - Arctic Cat Forum > Snowmobiles > Arctic Cat Snowmobiles > 4 Strokes

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the ArcticChat.com - Arctic Cat Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem logging on here with laptop barrettpratt General Off-Topic 7 01-06-2009 10:20 AM
problem logging on here with laptop barrettpratt General Off-Topic 0 12-18-2008 06:11 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome